Foto’s kamp

Beste leden, ouders, oud-leiding,… omdat foto’s en filmpjes voor derden helemaal niet relevant zijn en enkel als herinnering dienen van onze eigen leden en familie, schakelen we zeer binnenkort onze account met foto’s om van openbaar naar privé… wie dus in de toekomst nog onze foto’s en filmpjes wil raadplegen, zal dus eerst door ons uitgenodigd moeten worden om zich te registreren. Je kan een uitnodiging aanvragen door een mailtje te sturen naar info@chirozwevegem.be met volgende informatie – Correcte naam en voornaam ( geen alias ) : – Emailadres : – Relatie tegenover Chiro ’t Axent : Kort na je mail zal je uitgenodigd worden je te registreren…na registratie wordt je dan officieel lid van onze groep en zal je blijvend toegang hebben tot onze foto’s en filmpjes. Daar dit een nieuwe manier van werken is en er in het begin veel registraties zullen zijn, vragen we wel om een beetje geduld. Is er ergens een foto/filmpje dat je liever verwijderd ziet, laat dit dan eveneens weten met de reden waarom. Bij een aanvaardbare reden, wordt je verzoek dan zo snel mogelijk uitgevoerd. Alvast veel kijkplezier ! Stevige Chirogroeten, Chiro ’t Axent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *