Verbroederingsfeesten!

Zwevegem verbroedert!

WAT?

Na de spetterende eerste editie van de verbroederingsfeesten vorig jaar, zijn we dit jaar terug met de verbroederingsfeesten in een nieuw jasje. We zien het nog grootser, nog sfeervoller en nog plezieriger! De Chiro, KAJ, KSA en pastorale eenheid van Zwevegem organiseren voor u een coronaproof evenement met tal van activiteiten.

Hieronder kunnen jullie ontdekken wat wij voor jullie in petto hebben:

– Net als vorig jaar kunnen jullie dankzij de broeders van de Sint-Sixtusabdij genieten van een (letterlijk) hemelse Westvleteren trappist. We zullen zowel Westvleteren blond als Westvleteren 12° in de aanbieding hebben. Uiteraard is er ook Jupiler, wijn, frisdrank en water te verkrijgen.

– Verschillende optredens van diverse artiesten, jullie hoogstwaarschijnlijk niet onbekend. Ook benieuwd welke BV’s en BZ’s (bekende Zwevegemnaren) jullie mogen verwachten? Hou dan zeker dit evenement in de gaten voor meer info!

– De Chiro, KAJ en de KSA voorzien enkele randactiviteiten voor de kinderen. Breng hun standjes zeker eens een bezoekje voor meer informatie over hun werking en plezier voor de kleinsten!

– Ook voor koersliefhebbers is er heel wat te beleven! Op 12 september zal er om 8u een fietszegening plaatsvinden aan de hoofdingang van de sint-Amanduskerk in Zwevegem. Daarna gaat een fietstocht van start met 3 verschillende afstanden, voor elk wat wils dus! Verder kan u genieten van een tentoonstelling ‘Koers is religie’ tussen 7u en 19u, dit kan nog tot en met 26 september.

WAAR?

Theofiel Toyeplein en de Otegemstraat van Zwevegem

WANNEER?

Vrijdag 10/09: 17u30 – 21u

– Vanaf 17u30: kermisattracties

– 18u – 19u30: Les Scas a Sacs

– 20u – 20u45: Gene Thomas

Zaterdag 11/09: 13u – 22u

– Vanaf 13u: kermisattracties, braderie, straattheater…

– 17u: Cindy Debue (BZ)- 18u: Didier van The Voice Senior (BZ)

– 19u30: Willy Sommers

Zondag 12/09: 10u – 21u

– 8u: fietszegening

– 8u30: fietstocht met 3 verschillende afstanden

– Vanaf 13u: kermisattracties, braderie, openpoortdag, parade, jeugdorkest…

PRAKTISCHE INFO

– We werken dit jaar met gepersonaliseerde jetons. 1 jeton heeft een waarde van €5, deze kan u inwisselen voor een glas. Gaat u naar huis? Ruil uw beker/glas dan terug in voor een jeton en krijg uw €5 terug.

– Vergeet jullie mondmasker niet, wij voorzien de nodige handgel.

TOT DAN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *