Inschrijven kamp

Oops… afgesloten sedert 5 juni 2020…

Normaal gezien zouden wij rond deze tijd van het jaar starten met de inschrijvingen van het kamp. Jammer genoeg is dit nu momenteel niet mogelijk ivm Covid-19. De beslissing over het al dan niet doorgaan van de jeugdkampen zal pas eind mei vallen, en dan is het een beetje laat om nog te beginnen met het inschrijven van alle leden.

Daarom stellen wij het volgende voor:

U kan uw zoon reeds online inschrijven door volgend formulier in te vullen: https://forms.gle/hT6J5U7Vdpzubb4L9.  Dit is vooral om ons een idee te geven hoeveel personen er mee zullen gaan op kamp. Zo kunnen wij vanaf het moment dat de overheid ons groen licht geeft, het eten bestellen, vervoer voorzien enz.

U hoeft echter nog niet het inschrijvingsgeld direct over te schrijven,  dit hoeft pas te gebeuren vanaf het officieel is dat het kamp mag doorgaan.

De deadline voor de voorinschrijving is 5 juni, het overschrijven van het inschrijvingsgeld dient te gebeuren tegen 26 juni.

Uiteraard zullen wij alle nodige maatregelen treffen die ons opgelegd zullen worden vanuit de overheid en Chiro Nationaal indien het kamp doorgaat.

Indien er nog vragen zijn, bel of mail gerust naar ons of de leiders van de afdeling waar uw zoon bij staat. Voor de sloebers en speelclub zal er nog een infomoment georganiseerd worden.

Hou jullie gezond, en wij duimen met de volledige leidingsploeg dat het kamp zal mogen doorgaan!

Met vriendelijke groeten

De leidingsploeg

Spring naar toolbar