Startdag 2018

Startdag Chirojongens Zwevegem

Ahoy! Verveelt je zoontje zich steevast op zondag? Droomt hij van kampen bouwen in het bos. Of heeft hij ambitie om kapitein ‘Rood Baard’ listig te verschalken in een bloedstollend spel? Misschien wil hij wel dolgraag Ziggy de knalgroene alien ontmoeten?

Het nieuwe chirojaar staat voor de deur én wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Bent u ouder van een zoon tussen 6-16 jaar die op zondag best wel een uitlaat klep kan gebruiken? Dan is hij meer dan welkom om eens te komen spelen bij Chiro ’t Axent!

Op zondag 16 september organiseren we vanaf 14 uur de ‘Ontdekkingsdag’.  Het is een blij weerzien na een fantastisch kamp en een lange zomer. Er worden voor de laatste keer spelletjes gespeeld in de oude groepen. Nieuwe leden worden met open armen ontvangen en sluiten aan bij hun leeftijdsgenoten.

Op zondag 23 september gaat het werkjaar van chirojongens Zwevegem dan écht van start. De oudleiding zwaaien we uit, de afdelingen worden opnieuw verdeeld en je maakt kennis met je nieuwe leiders. Nieuwe leden zijn welkom vanaf 14 uur!

Waar zijn onze lokalen?
Ellestraat 25B!

Nog vragen?
pieter-jan.dessein@outlook.com

Spring naar toolbar