Halloweentocht 31/1

Een gloednieuw concept!
Een mega spooky, enge, gezellige, leuke tocht doorheen het spookachtige Zwevegem. Dit jaar organiseert Chiro ’t Axent iets helemaal nieuw. In de plaats van fakkeltocht organiseren we dit jaar een halloweentocht. Deze halloweentocht gaat door de fijnste en griezeligste steegjes van ons mooi Zwevegem. Onderweg kunnen jullie toch eventjes tot stand komen aan onze standjes en daar iets benuttigen. Dit jaar , door corona hebben we wel wat verschillen dan met fakkeltocht de vorige jaren. Jullie mogen enkel maar met jullie bubbel onze mooie tocht uitvoeren. Wat wil dit zeggen? Met je bubbel (5personen + jezelf) schrijven jullie jullie online in via een google doc (deze is onderaan de bio te vinden) waar je kan aanduiden wanneer je wil vertrekken met uw bubbel, dit gebeurt om de 5 minuten. We vragen dan ook vriendelijk om zich te houden aan deze tijdstippen. Inkom?
-Lid : 2 euro (ook voor de meisjeschiro)
-Geen lid: 4 euroVoor wie?
-Voor eender welke leeftijd!Achteraf zal je in de chiro op een coronaproof-wijze nog iets kunnen benuttigen voor een schappelijke prijs!We verwachten jullie!
Tot dan,
Een stevig griezelgroet Chiro ’t Axent Zwevegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *