Spaghettifestijn 2020

Aan al onze leden, ouders, oud-leiding en sympathisanten,

Hoe graag we het georganiseerd hadden gekregen, een spaghetti-avond zoals de voorbije 25 jaar is spijtig genoeg niet mogelijk…  aangezien we sedert maart 2020 geen inkomsten meer hebben uit fuiven e.d.,  is helemaal afschaffen ook geen goede optie…   Vandaar deze warme oproep zowel voor je eigen gezin als dat van de buren, familie, kennissen… zo veel mogelijk uw afhaalporties eten en drinken te reserveren en dat tegen uiterlijk 15 november 2020.
              
Zaterdag 21 november verzorgen wij u dan per portie  de nodige stokjes, saus, kaas, gratis dessert, begeleidende drankjes !!!  Eindelijk eens  een positief vooruitzicht in deze immer sombere periode !
              

Wie niet mobiel is die dag, kan binnen Zwevegem zelfs zijn bestelling mits een kleine vergoeding laten thuisbezorgen.

Dus graag massaal dit bericht delen met al wie je lief is en zeker niet vergeten tijdig het bijgevoegd bestelformulier – uiterlijk 15.11.2020 – terug te mailen naar info@chirozwevegem.be.  Wanneer je overschrijft,  graag ook als referentie exact dezelfde naam als die op het bestelformulier gebruiken a.u.b.

Voor de gelegenheid kan je huisgemaakte aperitief en digestief bestellen,
weliswaar tot einde voorraad…mocht iets niet langer voorradig zijn dan wordt dat deel uiteraard terug betaald !  Mocht er van hogerhand ook op deze activiteit een verbod komen, dan kunnen wij ofwel de centen terug storten of voor u bewaren
tot een latere datum wanneer het dan weer wel mag.

Een heel opstel maar dan ook een belangrijk opstel want zonder uw steun
wordt onze werking steeds moeilijker te financieren… Onze wijze beslissing om in het verleden al een reservepotje aan te leggen helpt, maar is natuurlijk niet oneindig !

Alvast hartelijk dank voor jullie steun en hopelijk bestellen jullie massaal jullie

 

Afhaalporties met bijgevoegd formulier !  

Bestelformulier!                Vragen ??? Laat maar weten op info@chirozwevegem.be

Men zegge en verstuur het voort,
Stevige Chirogroeten,
Chiro ’t Axent
#ChiroRocks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *