Spaghettiavond update!

Beste leden, ouders en Chiro sympathisanten

Door de verslechterende coronasituatie krijgen we steeds meer vraag naar afhaal-spaghetti in plaats van tafelen in onze lokalen. Daarenboven zorgen eventueel komende verstrengingen van de regels voor onzekerheid omtrent de haalbaarheid van onze spaghettiavond.

Daarom hebben we besloten om volledig over te schakelen naar afhaalspaghetti.

Concreet gaat dit als volgt te werk:• Iedereen die al afhaal bestelde kan deze zoals gepland afhalen aan onze lokalen tussen 17u30 en 18u30.• Iedereen die in onze lokalen kwam eten kan zijn bestelde porties komen afhalen tussen 18u30 en 20u.

Jullie zullen ook de mogelijkheid krijgen om huisbereide Picon of een fles wijn aan te kopen bij het afhalen.

Vergeet zeker niet jullie mondmasker mee te nemen, tot dan!

Hartelijke en smakelijke groeten

Chiro ‘t Axent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *